Кустурица и The No Smoking Orchestra ще взривят НДК

15-01-2014

На 7 февруари Емир Кустурица и неудържимият „Оркестър на непушачите” (The No Smoking Orchestra) пристигат в България.

Без съмнение концертът, който ознаменува началото на тяхното световно турне, ще взриви зала 1 на НДК. Сред членовете на бандата е синът на режисьора, 34-годишния Стрибор, който свири на барабани.

Кустурица е добре познат у нас с многопластовата си особа и многобройните си артистични превъплъщения. Почитателите му у нас са от всички социални и възрастови групи и срещата с него обещава да бъде повече вълнуваща.

Феновете на режисьора, актьора, китариста и човека Кустурица вече се срещнаха с интригуващата, колкото нежна, толкова и безцеремонна автобиографична книга – „Смъртта е непотвърден слух”, напомнят организаторите от DEGRIS EVENTS.

Предстоящата среща с Кустурица и групата, която се спряга като „необичаен културен феномен” с двайсет и пет годишна история, ще завладее публиката с визия и звук и ще я хипнотизира с мощния си енергиен заряд

Емир Кустурица и The No Smoking Orchestra ще се качат на сцената на Зала 1 на НДК на 7 февруари 2014 г. Билетите се разпространяват на касите на НДК и в мрежата на Евентим, напомнят организаторите.

Източник: БГНЕС

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net