Премиери и премеждия на червения килим

21-11-2013

АктрисатаВ Дженифър Лорънс преживя малко здравословно неразположение, но това ни най-малко не й попречи да е както винаги сияйна и неповторима на премиерата на блокбъстъра „Игрите на глада”.

Часове преди да мине по червения килим в Ел Ей, на Джен й се наложи да отскочи през спешното отделение със съмнение за язва. За щастие болките в корема са били фалшива тревога, призна самата тя в шоуто на Дейвид Летерман.

„Чувствам се добре, макар и малко подута”, не се стърпя да се пошегува Джен.

Според източник на “Confidenti@l”, носителката на „Оскар” отишла в спешното отделение с болки в стомаха и била хоспитализирана малко преди да започне официалното събитие. „Тя имаше спазми в корема, но се оказаха газове”, каза той пред таблоида.

Неразположението обаче никак не се отрази външно на 23-годишната актриса. На премиерата на „Игрите на глада: Възпламеняване” в Холивуд, актрисата известна доброто си чувство за стил, дори надмина себе си.

Екранната Катнис Евърдийн е феноменална в рокля на Dior и драматичен силен грим. С визията, с която се появи в легендарната холивудска зала Nokia Theater, Дженифър ще остане в историята.

Елегантна дълга до земята рокля, направена от прозрачна материя, секси черно боди и подчертана талия, извадиха на показ страхотната фигура на младата актриса.

Очевидно е, че нищо не може да спре „огненото момиче”. С тази изява, тя дава силна заявка за появата на нова модна икона.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net