Сам Мендес и Даниел Крейг и в следващия филм за Бонд

12-07-2013

Режисьорът Сам Мендес ще работи по 24-я филм от легендарната шпионска поредица, а Даниел Крейг ще изиграе отново британския шпионин Джеймс Бонд.

Филмът, който все още няма заглавие, ще излезе във Великобритания на 23 октомври 2015 г., а на 6 ноември ще има своята премиера в САЩ.

Преди време Сам Мендес заяви, че няма да се завърне за 24-я Бонд заради ангажиментите си в театъра, но в последно време водел преговори с продуцентите Барбара Броколи и Майкъл Уилсън за завръщането си в поредицата. Това станало, след като те се съгласили да съобразят снимките с графика му.

'Щастлив съм, че давайки ми времето, от което се нуждая, за да изпълня ангажиментите си в театъра, продуцентите ми предоставиха възможност да режисирам 24-я Бонд. Очаквам с голямо нетърпение да работя с Даниел Крейг, Майкъл Уилсън и Барбара Броколи за втори път', коментира новината Мендес.

Преди месец стана ясно, че Пенелопе Круз ще се превъплъти в момиче на Бонд и с тази си роля ще се запише в историята като най-възрастната изкусителка досега. Засега продуцентите не издават повече подробности около предстоящия филм.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net