Ди Каприо: Завръщането е най-трудният филм

27-11-2015

Леонардо ди Каприо разказа за изпитанията, през които преминал той и целият снимачен екип на последният му филм.

Лентата „Завръщането” с 41-годишната звезда в главната роля е дело на режисьора Алехандро Гонсалес Иняриту, чието име се свързва с „Бърдмен”. За нея режисьорът държал да направи всички снимки на естествена светлина и в по-голямата част - в зимни условия. Така в един момент екипът се оказал насред снежна буря. Някои от кадрите се оказали много трудни за заснемане, защото са с продължителност от няколко минути и се наложило да бъдат заснети при температури от минус 30 градуса.

„Снимахме една много емоционална сцена и бурята ни връхлетя. Беше брутално. Стояхме в нея един час и го попитах „Алехандро, какво по дяволите правим?”, разказа Леонардо ди Каприо на пресконференция в Ню Йорк, цитиран от БГНЕС.

Въпреки ледените условия Иняриту казал на екипа да забрави за климата. „Това е състояние на ума. Времето не съществува”, били думите на режисьора.

Ди Каприо е категоричен, че това е най-трудният филм, който всеки от екипа е снимал. В лентата, вдъхновена от истински случай, Ди Каприо влиза в ролята на Хю Глас, който иска да отмъсти на другарите в ловната си дружина, които го оставят да умре, след като е нападнат от мечка.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net