Queen с концерт у нас!

26-11-2015

Легендарната рок група Queen пристига за първи път у нас. Българските фенове ще имат възможност да се докоснат до едни от най-великите музиканти на всички времена на 23 юни 2016 на стадион „Георги Аспарухов“ в София.

Поколения меломани у нас са жадували да чуят на живо вечните класики “Bohemian Rhapsody”, “Somebody To Love”, “I Want to Break Free” и “The Show Must Go On”. За първи път ще видим на живо Браян Мей и Роджър Тейлър. Заедно с тях ще се запознаем и младата звезда Адам Ламберт.

Концертът на стадион „Георги Аспарухов“ ще е част от фестивала „Арена Музика“. Това е една от специалните изненади за всички музикални фенове, загатнаха организаторите от София Мюзик Ентерпайсис. Цялата 2016-та година ще бъде белязана от 25-годишния юбилей на компанията.

Queen е в Топ 10 групите за всички времена. Музикантите имат забележителен списък от награди, огромни продажби на албуми, грандиозни концерти, милиони фенове по света. Дори след трагичната загуба на уникалния талант Фреди Меркюри, Queen продължават да са една от най-великите групи в рок и поп историята.

На 31 октомври Браян Мей, Роджър Тейлър и Адам Ламберт отбелязват 40-та годишнина от създаването на историческия сингъл “Bohemian Rhapsody”.

Продажбата на билети стартира на 30 ноември (понеделник) 2015 г. от 10:00 ч. Цените за пропуск са между 70 и 140 лева.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net