Яна Грудева и Антон Хекимян се отправиха към Африка

17-08-2013

Чаровната Яна Грудева, позната от предаванията 'Падащи звезди' и 'Последно десет' и репортерът на bTV Антон Хекимян са водещи на най-новото приключенско риалити в ефира на телевизията 'Африка: Звездите сигурно са полудели!'. Двамата отлетяха за Африка, където започват снимките на предаването. 

Това е първото съвместно предизвикателство пред Яна и Антон, което ще ги отведе в дебрите на Черния континент. Чаровната дама за втори път ще посети любимата си Африка и обещава да разкрие на своя телевизионен партньор много от тайните на континента. Заедно с участниците в риалитито, двамата водещи ще имат възможност не просто да се запознаят с местния бит, култура и начин на живот, но и сами да опитат предизвикателствата, които ще им предложи Африка. 

'Очакват ни страхотни емоции и преживявания, сигурна съм в това', споделя Яна Грудева. 

'По време на кастингите обещах, че ако ме изберат за водеща, ще скоча с бънджи от водопада Виктория. Впоследствие разбрах, че ще има подобно предизвикателство от един мост, висок близо 100м и вече не съм сигурна дали ще удържа на думата си, но ще направя всичко възможно.'

'В работата си винаги търся уникалните и много силни емоционално истории, необикновените случки и събития, разказани с най-простите човешки думи и докосващи по неповторим начин човешката душа. Сигурен съм, че Африка ще ми предостави много такива емоции, които след това ще имам възможност да разкажа', казва Антон Хекимян.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net