Whitesnake включиха София в Европейското си турне

15-04-2015

Рок легендите от Whitesnake ще изнесат концерт в зала „Арена Армеец” в София на 24 ноември, показва справка в официалния сайт на бандата.

Концертът ще бъде част от турнето на бандата „Тhe Purple Tour” за промотиране на новия им албум „The Purple Album”. Билетите влизат в продажба на 17 април (петък) 2015 г., съобщават организаторите “Sofia Music Enterprises”.

Всички билети, закупени през от 17 до 26 април включително, ще са на промоционална цена с 10 процента отстъпка!

Whitesnake идват в София за първи път. Освен новите композиции на 24 ноември ще чуем и класиките “Is This Love”, “Here I Go Again”, както и суперхитовете от трите велики албума на Deep Purple – “Burn”, “Stormbringer” и “Come taste the band”, в които участва Дейвид Ковърдейл.

Турнето на Whitesnake в подкрепа на новия албум стартира от края на май в Северна Америка и ще продължи там до средата на август. Първият им концерт ще е на 28 май във Вашингтон. През есента бандата ще поеме и на европейска обиколка, като една от спирките им за щастие ще бъде в София.

Whitesnake е една от най-влиятелните и най-популярни групи в света на рокендрола, любима на няколко поколения. Неин основен двигател е вокалистът на Deep Purple Дейвид Ковърдейл. Дейвид Ковърдейл напуска Deep Purple през 1976 г. и две години по-късно основава Whitesnake.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net