Тим Бъртън режисира филм за слончето Дъмбо

12-03-2015

Слончето Дъмбо е поредният анимационен герой, който ще видим в игрален филм и режисьор на лентата ще бъде Тим Бъртън. От киностудиата Disney се похвалиха, че Бъртън е идеалният избор за римейка.

Режисьорът, познат с изключително характерния си почерк, ще работи върху игралната версия от 1941 г, разказваща за малко цирково слонче, обект на подигравки заради необичайно големите си уши. В любимото анимационно филмче Дъмбо успява да отключи пълния си потенциал с помощта на мишка, която става негов наставник.

Тим Бъртън вече е режисирал филм по анимационна класика на Disney. „Алиса в страната на чудесата”, където главните роли бяха изиграни от Джони Деп, Хелена Бонъм Картър и Ан Хатауей се превърна в явление. Този успех даде криле на продуцентската компания и така започна осъвременяването на анимационните легенди.

Преди да видим обаче семейната драма на голям екран, Disney ще ни представи други два игрални филма от същата поредица - „Пепеляшка”, който ще излезе този месец и „Книга за джунглата” и „Красавицата и звяра” с Ема Уотсън.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net