Британците обраха статуетките в първите филмови награди за сезона

15-11-2014

Забелязахме, че голяма част от холивудските красавици бяха заложили на белите официални тоалети за церемонията по раздаването на наградите Hollywood Film Awards 2014. Кийра Найтли, Джулиан Мур, Дженифър Лопес, Джена Дюан Тейтъм и Кристен Стюарт са много добрите примери как се носи ангелския цвят на светски събития.

Снощи събитието, което се проведе в Hollywood Palladium, даде старт на сезона на наградите и събра на едно място звезди от ранга на Анджелина Джоли, Джони Деп, Рийз Уидърспуун и много други.

Голямата изненада на вечерта бяха британските актьори, които прибраха основната част от статуетките, включително най-важните сред тях.

За изпълнението си на Алън Тюринг в „Игра на кодове” Бенедикт Къмбърбач взе награда за „Най-добър актьор в главна мъжка роля”, а колежката му Кийра Найтли грабна приза за „Най-добра поддържаща актриса” за изпълнението си в същия филм.

При британец отиде и приза за „Пробив на годината” в мъжката категория - Еди Редмейн и ролята му в „Теория на всичко”, където се превъплъщава в учения Стивън Хокинг. „Нов холивудски актьор” стана Джак О’Конъл за ролята си във филма на Анджелина Джоли „Несломен”.

„Най-добра актриса” стана Джулиан Мур за изпълнението си в 'Still Alice', а „Най-добър поддържащ актьор” е Робърт Дювал във филма „Съдията”, в който си партнира с Робърт Дауни Джуниър. „Пробив на годината” в женската категория съвсем заслужено отиде при Шайлин Уудли за „Вината в нашите звезди”.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net