MTV раздаде награди на най-добрите клипове за годината

25-08-2014

Музикалните награди на MTV се завърнаха с пълна сила след миналогодишното сценично превъплъщение на Майли Сайръс. Макар да предизвика противоречиви реакции, „туъркинга” на певицата на сцената на MTV Video Music Awards й донесоха слава и награда за най-добро видео на 2014.

Скандалната певица отнесе наградата за най-добър клип за „Wrecking Ball”. Тя естествено не излезе по обичайния начин, за да прибере статуетката си, а вместо това изпрати на сцената бездомник.

Най-големият победител, очаквано, се оказа Бионсе. Тя беше отличена за колаборацията със съпруга си Джей Зи – 'Drunk In Love'. Видеото към 'Pretty Hurts' спечели за проект с най-силно социално послание, както и за най-добра кинематография.

Бионсе беше в епицентърът на събитията. В края на нейното изпълнение, на сцената се качи Джей Зи, носейка на ръце дъщеричката им Блу Айви. Двамата искрено развълнуваха поп дивата, която в момента е обект на внимание, заради семейните си проблеми.

17-годишната Лорде взе отличие за най-добро рок видео за 'Royals'. Най-добрият поп клип пък е 'Problem' на Ариана Гранде.

Кейти Пери и Ед Шийран взеха другите две престижни награди. 'Dark Horse' донесе на Пери отличие за певица с най-добро видео. А откритието от Великобритания завладя всички с хита си 'Sing', който беше посочен за най-силния мъжки клип.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net