Бионсе уличи Джей Зи в изневяра

03-07-2014

Очевидно е, че в рая на най-заможната музикантска двойка са се настанили буреносни облаци. Само месец след като сестрата на Бионсе Соланж едва не наби Джей Зи, ядосаната съпруга намекна за изневяра от страна на известния рапър.

Тя направи това чрез песен. На концерт от съвместното турне на двамата съпрузи, Бионсе промени думите на песента “Resentment” (Обидa), съотнасяйки ги към настоящата ситуация. Пред публиката в Охайо тя изпя: „Знам, че тя е привлекателна, но все пак аз бях първа”. Това изречение не остана незабелязано от публиката, която знае текста на всяка песен.

Принцеса Би обаче продължи с изненадите. Вместо „вървя с теб вече шест години”, както е в оригинала, Бионсе изпя „вървя с теб вече 12 години”, колкото е и продължителността на връзката й с Джей Зи.

Съмненията бяха подсилени от емоционалното изпълнение, в което Бионсе изпя: „Сега трябва да гледам в очите й, и да виждам, че тя е взела част от мен” и „А тя дори не е и наполовина толкова добра като мен.”

Разкриващата се звезда подсили ефекта чрез сватбената рокля и воал, които беше облякла специално за изпълнението.

Според слуховете известният рапър от години кръшка на прелестната си съпруга с певицата Мая, която е негово протеже. Говори се дори, че мулатката разчита изцяло на неговата издръжка.

Наблюдатели веднага изразиха съмнение, че тези намеци са ПР трик за привличане на публика, предвид мащабното турне на семейството. Бионсе не е просто съпруга или жена, това е търговска марка и самата Бионсе много добре знае цената й.

Дали слуховете за разрив в идиличното семейство са истина, оставяме времето да покаже.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net