По 1 милион долара на епизод за актьорите от Теория за големия взрив

07-08-2014

Трите големи звезди от хитовия сериал „Теория за големия взрив“ си договориха заплата от 1 милион долара за всеки епизод. Джим Парсънс (Шелдън), Джони Галеки (Ленърд) и Кейли Куоко (Пени) подписаха нов 3-годишен договор с „Уорнър”.

Досега те получаваха по 350 000 долара на един епизод, но водиха тежки преговори с продуцентите за по-високо заплащане. Това слага край на притесненията, че поредицата може да приключи и на практика гарантира, че ще има 8-ми, 9-ти и 10-ти сезон.

Поддържащите главни актьори Саймън Хелбърг (Хауърд) и Кунал Наяр (Раж) се предполага, че също ще подпишат нови договори. Твърди се, че ще получават 80% от заплатата на Парсънс, Галеки и Куоко. Мелиса Рауш (Бернадет), и Майъм Биалик (Ейми Фара Фауър) ще получават по 60 000 долара на сезон, които ще нараснат до 100 000 долара за десетия сезон на сериала.

Рейтингът на комедийния сериал гони този на десети сезон на „Приятели”. „Теория за големия взрив” се гледа от почти 20 милиона зрители всяка седмица, а „Приятели” през 2012 г. имаше по 25 милиона зрители седмично. Тогава всеки от шестимата актьори взимаше по 1 милион долара на епизод.

Въпреки главозамайващите премии, които ще получават тримата актьори, те все пак остават доста по-назад от Чарли Шийн, който взимаше по 1,8 млн. долара на епизод в „Двама мъже и половина” през 2010 година.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net