Прави диета според зодиакалния си знак (Част 2)

26-03-2019

Има толкова много хранителни режими, които обещават сваляне на килограми и се кълнат, че са подходящи за всеки и по-точни за вас. Обаче ако сте се чудили коя диета точно да подхванете и коя ще ви е най-лесно да спазвате, може би трябва да хвърлите око на списъка и да разберете коя отговаря на вашите зодиакални характеристики.

Зодиакът, в крайна сметка, е най-старата система за класификация в света. Вижте какво вещаят звездите за вашата фигура.

Везни

Представителите на зодия везни са толкова нерешителни – във всяко отношение. Колебанията, които често имаш се отразяват и на всеки здравословен режим, който започнеш. Способна си да се откажеш във всеки един момент.

Какво да направиш: Намери си другар за режима. Например приятелка, колежка и партньор, който да те държи изкъсо и да те връща в правия път. Избери балансиран и здравословен режим, който да спазваш с лекота.

Скорпион

Ти си печално известна с житейското кредо – Всичко или нищо. Не обичаш компромисите, нито по-малко от всичко. Ти държиш да вземеш всичко, в целия му обем. Добрата новина е, че няма друг зодиакален знак, който да има волята да постигне. Ти умееш да се мотивираш, за да постигнеш поставените цели.

Какво да направиш: Всеки свръхекстремен режим е подходящ за теб. Ти умееш да налагаш волята си и да контролираш импулсите си. Можеш да избираш между детоксикиращ хранителен режим, диета на сокове или всекидневен фитнес, каквото и да е.

Стрелец

Имаш непоносимост към затворените пространства. Нуждаеш се от свобода, предизвикателства, и открити пространства, изпълнени с весело чуруликащи птици. Но си склонна да трупаш килограми в ханша и бедрата.

Какво да направиш: Вместо да се затваряш във фитнес залата, отдай се на туризъм. Предприеми разходки в планината, ако предпочиташ избери колоездене или лек джогинг. Опитай се да не мислиш за диетата, просто се храни със здравословни продукти, а калориите ще изразходиш неусетно.

Козирог

Твоята чувствителност, нежност и дори меланхолия се отразява и върху това как изглежда фигурата ти.

Какво да направиш: Систематизирана и лека диета, фитнес режим, за предпочитане да е щадящ. Може да изберете йога практики или пилатес.

Водолей

Ти си истински индивидуалист и госпожица ще-го-направя-по-своя-начин. Интелектуалец си, няма да спорим, но няма да ти навреди да обърнеш внимание на „посредствени” теми като външния вид и здравословния живот.

Какво да направиш: Силна страна на твоето тяло са глезените и сърдечно-съдовата система, затова се обърни към спортове, които натоварват тези части. Ски и танци ще ти помогнат да гориш калория след калория, килограм след килограм.

Ако питаш за диета, измисли свой хранителен режим, не минавай по отъпкани пътища (и без това не ти е приятно).

Риби

Ти си мечтател, любител на поезията и изкуството, дори често чуваш, че си отнесена и разсеяна. Но определено се нуждаещ от нещо реално и стабилно, нещо, което да те държи на земята.

Какво да направиш: Опитай да се занимаваш със спорт, който успокоява психически и те удохотворява. Пример за това са йогата, скалното катерене и бягането. Спазвайте режим на хранене – три ястия на ден, включващи протеин, зеленчук и въглехидрат в разумни количества.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net