Какъв човек си според римския хороскоп?

13-07-2019

Римските мъдреци определяли характера на хората според датата на раждане, оприличавайки ги с птици. Ето какво твърдят мъдреците за вас и ще се убедите колко точни за предсказанията им:

 

 

 

Феникс: 1-31 януари 
Хората, родени през януари, имат силна воля и несломим дух. Имат оригинални хрумвания, а природната интелигентност им помага леко да се справят с всяка ситуация.

Кълвач: 1-29 февруари
Хората, родени през февруари, са много сърдечни и добронамерени, прозорливи и сдържани. Обичат да помагат на изпадналите в беда.

                               Кое е вашето вино, според зодиака

Лястовичка: 1-31 март
Хората, родени през март са много благородни. Съчувстват и помагат на нещастните или болни хора. Имат голямо сърце и ако могат, ще вдъхнат надежда на всички.

Сокол: 1-30 април
Родените през този месец, са отлични водачи, умеещи да се справят с всяка ситуация. Не обичат да се клюкарства зад гърба им и ако разберат, че това става, измислят справедливо и поучително за сгрешилия възмездие.

Фазан: 1-31 май
Родените през май са много упорити, търпеливи и постоянни в своите постъпки хора. Работата не ги плаши, дори и да е много, но понякога някой трябва да ги побутне

Пеликан: 1-30 юни
Хората, родени през юни, са много амбициозни и упорити. Тяхната находчивост и голяма интелигентност им помагат, за да изберат най-верния път.

Паун: 1-31 юли
Родените през юли са изключително благородни хора, надарени със завидна природна интелигентност. Способни са да преминат през всички житейски трудности.

                    Подходящите бижута за всяка зодия

Гълъб: 1-31 август
Родените през август са търпеливи и кротки, докато някой не ги засегне, било с думи или с действия. Те държат много на своето семейство, на близките и приятелите

Жерав: 1-30 септември
Родените през септември са порядъчни хора. Притежават силна интуиция и ярки анализаторски способности.

Лебед: 1-31 октомври
Хората, родени през октомври, са чаровни, с мили обноски и голяма доза благоразумие. Трудно могат да ги изкарат от равновесие.

          Изберете куче, което подхожда на зодията ви

Ястреб: 1-30 ноември
Родените през ноември са уверени в себе си, властни хора. Те не обичат да им се противоречи и казват това, което мислят.

Орел: 1-31 декември
Хората, родени през декември, са много сериозни, трудолюбиви и ерудирани. Никога не си губят времето. Мразят ходатайствата и постигат всичко на свой собствен гръб.

 

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net