Сладките изкушения, на които телците няма устоят

09-05-2017

Представителите на зодия Телец са истински гастрономи. Те имат огромен апетит и знаят как да се наслаждават на храната. Независимо от това, което може да направи даден десерт с техните сетива, те държат не на цената, а на качеството.

Само съвършено приготвено ястие или десерт, може да ги удовлетвори напълно.

Диетите са непосилни за тях, защото не могат да си представят живот без парченце сладко изкушение. Освен това, телците не бива да бъдат обезпокоявани докато се хранят. foodpanda, подбра най-любимите десерти на зодия Телец.

Шоколадово суфле - изтънчеността на Телеца в избора на качествени и добре приготвени ястия, поставя шоколадовото суфле на челната позиция в класацията за любимите ястия.

Шоколадов мус - всичко що е шоколадово, особено в кремообразен вариант, блазни сетивата на Телеца. Те могат да консумират мус по няколко пъти на ден и вярвайте няма да им омръзне.

Торта Гараш - едва ли има фен на шоколада, който не обича торта Гараш. Ако искате да им подарите или изненадате представител на този знак, то най-добрият избор е именно тази торта.

Цедено мляко - Телците похапват и други неща, освен шоколадовите изделия, но рядко. Когато това, обаче се случи те залагат на цедено мляко, най- добре домашно, вътре със сладко от горски плодове.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net