Вашият цвят според зодията ви

25-08-2014

Овен

Овенът под господството на Марс се свързва с Червения цвят. Огненият цвят пасва идеално на темперамента на представителите на тази зодия. Най-характерни са със страстта и енергичността си.В 

Телец

Телците са спокойни и целеустремени. Подвластни на планетата Венера, вашият цвят е Зелен. Той ви уравновесява и приближава до природата.

Близнаци

Представителите на тази зодия, контролирана от Меркурий, се чувстват най-добре в Жълто. Този цвят хармонира с излъчването на близнаците - жизнерадостност, топлота, енергичност и лекота.

Рак

Зеленото е цветът на Луната, която управлява знака Рак. Хората родени под знака на тази зодия ценят баланса и спокойствието в ежедневието си. Зеленият цвят ги предразполага да бъдат себе си.

Лъв

Цвета на Лъва е Оранжев, определен от управителя на зодията – Слънцето. Този цвят се свързва с жарката топлина, откритата комуникация и енергичността, все неща които са присъщи на Лъвовете.

Дева

Знакът Дева е контролиран от Меркурий, затова вашият цвят е Кафявия. Той символизира земята и семейното огнище.

Везни

Венера определя цвета на Везните да е Розовият. Той се свързва хармонията, баланса и себеотдаването. А Везните са тези, които най-добре разбират значението на тези думи.

Скорпион

Скорпионът се управлява от Марс, затова неговият цвят е Червен. Това предполага сила и властолюбие. Скорпионът може да изрази себе си, когато е заобиколен в нюансите, които отговарят на характера му и му позволяват да бъде решителен и самоуверен и амбициозен.

Стрелец

Мъдрият Стрелец има за свой цвят Тъмно синьото. Подвластни на Юпитер, Стрелците са одухотворени и интуитивни.

Козирог

Цветът на Козирога в черен. Подвластни на Сатурн, те се чувстват добре в този ненатрапчив нюанс, тъй като са едни от най-консервативните в зодиака. Черният цвят им дава усещане за устойчивост и сигурност.

Водолей

Синьото е цвета на Водолея и на неговата планета Уран. Управляван от това небесно тяло, Водолеят е търсач на приключения. Той е иноватор и свободолюбив по дух откривател.

Риби

Виолетовото е цвета на Нептун в знака Риби. Той им носи усещане за величественост. Представителите на зодия Риби имат вроден усет към изкуствата, а това е цветът, който освобождава мисълта и духа.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net