Аштън храни бременната Мила с кисело зеле

09-05-2014

Актрисата Мила Кунис, която очаква първото си дете от Аштън Къчър, за първи път проговори за бременността си. Чаровницата сподели любопитни факти, като намерението си да роди по естествен път и без упойка и че бъдещия татко учи руски, за да общува с дъщеря си.

Двамата с Аштън планират да посрещнат детето си у дома, вместо в болница, издаде намеренията си 30-годишната актриса в интервю.

„Мислехме за раждане в домашна атмосфера, гледахме документални филми и разговаряхме с лекари и акушерки, които могат да изродят бебето ни у дома”, заяви Мила.

„Ще родя толкова естествено, колкото мога. Вероятно ме мислите за луда, но аз исках това, няма да използвам епидурална упойка”, добавя бъдещата майка.

Брюнетката допълни, че Аштън е толкова подготвен за бременността, че постоянно я снабдявал с най-различни „шантави” храни, от които мислел, че тя се нуждае.

„Той предполагаше, че ще ми се ядат много странни неща и затова зареди хладилника с аншоа, кисели краставички, кисело зеле и сладоледи”, добавя Кунис.

Бъдещият татко дори взима частни уроци по руски, родния език на Мила, за да разбира всичко което тя и детето си говорят.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net