Адриана Лима запази усмивката въпреки раздялата

09-05-2014

Адриана Лима успява да запази спокойствие и добро настроение въпреки развода си със сърбина Марко Ярич. По нищо не личи ангелът на Victoria's Secret да страда за неверния си съпруг.

Преди не повече от седмица красавицата официално потвърди новината за развод с баскетболиста, като помоли медиите да уважат личното й пространство и да не задават излишни въпроси.

Шумът около изневерите на баскетболиста породи десетки спекулации по темата, които принудиха двойката открито да говори за отношенията помежду си.

Въпреки края на 5-годишния си брак със спортиста и слуховете за многобройните му афери с други жени, Адриана съумя да запази хладнокръвие и с усмивка показа, че не страда за бившия си. На летище в Ел Ей папараците уловиха Лима в перфектна форма, а широката й усмивка едновременно допадна и изненада преследвачите й, съобщи БГНЕС.

Клюките и нападките около развода не помрачиха настроението на брюнетката, а двамата с Марко публично обещаха да запазят добрия тон в името на двете им дъщери Валентина и Сиена.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net