Мик Джагър: Никога няма да я забравя

19-03-2014

Фронтменът на Ролинг Стоунс Мик Джагър сподели, че „се бори да разбере” как приятелката му Лорън Скот е решила да сложи край на живота си.

Ден, след като тялото й бе намерено в апартамента й в Ню Йорк, музикантът публикува черно-бяла снимка на Лорън, за която споделя, че е била не само негова любовница, но и най-добра приятелка. „Никога няма да я забравя”, написа Джагър за 49-годишната модна дизайнерка.

„Все още се боря да разбера как приятелката ми може да сложи край на живота си по този трагичен начин. Прекарахме много прекрасни години заедно. На нейния талант се възхищавах не само аз. Докоснаха ме хубавите думи, които хората казаха за нея, а също и личните послания на подкрепа, които получих. Никога няма да я забравя”, сподели рокаджията.

Скот и Джагър, който е с 21 години по-възрастен, бяха заедно повече от десет години. В момента на смъртта й музикантът беше на турне в Австралия.

Междувременно стана ясно, че дългове в размер на близо 6 млн. долара, които е натрупала модната компания на Скот са причина за самоубийството й.В 

Модната империя на дизайнерката е била пред фалит заради непосилните дългове.
Близки на Лорън са споделяли, че заради твърдоглавия си нрав и труден характер тя винаги е отказвала финансова помощ от приятеля си Мик Джагър.
„Лорън имаше много финансови проблеми, не беше в състояние да плати нито на екипа си, нито на доставчиците на платове, а това се случваше в продължение на години”, разкри запознат източник пред Daily Mail.

„Вероятно всички се чудят защо тя не помоли Мик за помощ. Положението отдавна беше много лошо и Лорън прекара последните няколко месеца в опити да върне поне малка част от дълговете си. Нейните служители предполагат, че компанията й ще бъде закрита, тъй като нито заплатите, нито сметките ще бъдат заплатени на време”, допълни източникът.

Тази година Лорън, която е бивш модел и стилист, отмени модното си шоу по време на Седмицата на модата в Лондон, като заяви, че платовете за моделите са пристигнали твърде късно, за да бъдат ушити за събитието. Сега обаче се твърди, че тя просто не е могла да се справи с финансовата страна на събитието.

Източник: БГНЕС

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net