Рут Колева се отказа от България и от българите

05-02-2014

Рут Колева е бясна на всички сънародници, заради недоброжелателните коментари, които е получила по повод предстоящия й концерт по BBC на 14 февруари. Тя публично отказа да се занимава с българите и България.

Певицата, която в момента е на почивка в Бали, написа дълго обръщение до своите сънародници в профила си във Facebook.

„Българино, ти си един много странен човек. Винаги вечно недоволен. И от лошото и от хубавото. Ти не умееш да цениш, не умееш и да действаш (да бе, и ти искаш да свалим правителството, ама ги псуваш, че има задръстване докато протестират нали?). Знаеш само да говориш и да плюеш. Ти не познаваш щастието. Ти не знаеш как да се зарадваш на нещо, което има стойност”, заявява певицата.

„Аз не желая твоето признание или одобрение, не желая и твоето внимание. Ти сам ми го даваш...Това, че ще пея на живо по BBC не е кой знае какво, но пък никой друг българин не го е правил до сега...по този начин,” продължава Рут.

„Жалко за теб, жалко и за мен...защото аз се отказвам да се занимавам с теб и с твоята географска ширина. Ще можеш да плюеш за напред колкото желаеш, само че от разстояние...”, завършва тя.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net