Камерън Диас стана майка за втори път

24-03-2024

Актрисата Камерън Диас стана майка за втори път. Холивудската звезда съобщи новината в профила си в Instagram заедно със съпруга си - музиканта Бенджамин Мадън.

'Благословени сме и сме развълнувани да обявим раждането на нашия син Kардинал Мадън“, написа бащата в споделена публикация.

На качената снимка е нарисувана картина, на която е изписано изречението: 'Малка птичка ми прошепна' (A little bird whispered to me). Семейството е решило, че не иска да публикува снимка на новата си рожба, за да защити личния живот на детето.

Това е второто дете на 51-годишната Диас и 45-годишния Мадън. Дъщеря им Радикс се роди през 2019 г., като според съобщения в медиите тя е родена чрез сурогатно майчинство. Двойката обаче никога не е коментирала това публично.

Камерън Диас е една от най-успешните холивудски актриси на всички времена. Тя става известна с ролята си във филма 'Маската' (The Mask) от 1994 г. Диас участва и в други популярни проекти, сред които 'Ангелите на Чарли' (Charlie's Angels), 'The Holiday', 'Bad Teacher', както и поредицата анимационни филми 'Шрек', като озвучава принцеса Фиона.

През 2021 г. звездата обяви, че вече не иска да прави филми, за да се концентрира върху семейството си. Но година по-късно тя се снима в проект с Джейми Фокс, който предстои да излезе по-късно тази година в Netflix. В началото на март беше съобщено, че Диас води преговори с Apple да участва заедно с Киану Рийвс във филма 'Outcome“.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net