Бионсе пише история с новия си кънтри албум

10-04-2024

Бионсе пише история с новия си албум с кънтри звучене Cowboy Carter, съобщава Си Ен Ен. Певицата стана първата чернокожа жена, оглавила класацията на 'Билборд' за кънтри албуми, става известно от сайта на изданието.

Още с дебюта си продукцията се изкачи директно на върха. От излизането на албума в края на март досега са продадени над 400 хил. копия.

Едновременно с това албумът Cowboy Carter оглави класацията 'Билборд 200', а сингълът Texas Hold 'Em вече осма седмица е на върха в класацията за кънтри песни.

Бионсе обяви в нощта на 'Супербоул', че ще издаде албум с кънтри звучене. Тъй като жанрът е консервативен, радиостанциите за кънтри музика първоначално отказваха да пускат новата музика на певицата. Възникнаха спорове дали това се случва, защото Бионсе е чернокожа, или защото е популярно лице в R&B и поп музиката. Представители на кънтри радиостанциите впоследствие заявиха, че нямат нищо против певицата, но не са имали време да реагират, защото тя ги е изненадала с решението си да навлезе в този жанр. В крайна сметка новата музика на Бионсе вече звучи навсякъде, а тя не спира да оглавява различните класации. 

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net