Популярните лица, които са станали такива случайно

29-01-2014

Докато някой с години се борят, за да достигнат мечтаната слава, някой съвсем случайно стигнали върха. Някой актьори и актриси станали известни благодарение на това, че са се намирали на точното място и в точното време... Ето и няколко холивудски истории.

За Еванджелин Лили често пъти се споменава, че основната причина за успеха й е ролята в известния сериал „Изгубени” (Lost). Преди славата си тя е работила като стюардеса и съвсем случайно е забелязана е била забелязана от агент в агенция Ford Modeling докато е преминавала по една от улиците в канадски град.

В списъка на случайно издигналите се и Стивън Сигал. Той е бил забелязан от агента за таланти, при когото е тренирал айкидо.

Известната днес из целия свят Памела Андерсън трябва да благодари на предизвикателните секси снимки в „Плейбой”. Пак търсач на таланти я е открил случайно след публиката на футболен мач.

Джейсън Стейтъм също е в списъка на случайно прославилите се актьори. Преди да стане актьор той е продавал парфюми и бижута на лондонските улици, когато съвсем случайно е забелязан от агент.

За Мерлин Монро пък се твърди, че е пробила в киното, благодарение на това че е била любовница на много известни мъже, включително и на Кенеди. Възход в кариерата всъщност е появата й в списание „Янк”. Тя е била една от работничките във фабрика за муниция, когато е била забелязана от фотограф и я е посъветвал да се пробва във филмовата индустрия заради красивото си лице.

Джони Деп е искал да стане рок звезда, след като е получил подарък китара от майка си. Но Никълъс Кейдж го уговаря да отиде в агенция и да опита. Днес той е един от най-известните актьори.

Източник: БГНЕС

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net