Ще се жени ли Джони Деп?

22-01-2014

Тайно се надявахме слуховете за годежа на Джони Деп да се окажат поредната спекулация. Този път мълвата май ще се окаже истина.

50-годишният актьор, който винаги е твърдял, че не вярва в брака и никога не се ожени са Ванеса Паради – майката двете му деца и партьор в прдължение на 14 години, се сгоди за 27-годишнта актриса.

Красивата блондинка беше засечена от папараците, докато се опитва да прикрие годежния пръстен на ръката си. Все още няма официално изявление на двойката, но източник от близкото им обкръжение потвърди слуховете пред електронното издание E!News.

Деп е предложил брак на изящната си млада половинка по празниците, носи мълвата. Те се разбират перфектно, а приятелите на актьора одобряват решението му да се обвърже и избора му на половинка в живота. Двамата усърдно пазят интимния си живот и затова слуховете около тях са повече от новините.

Искрата между Деп и Хард пламна на снимачната площадка на филма „Дневниците на едно пианде” (The Rum Diary) през 2011 година. Малко след заснемането на лентата Джони Деп напусна дългогодишната си приятелка, певицата Ванеса Паради, и заживя с двадесет години по-младата от него актриса.

В 

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net