Какво име ще изберат за дъщеря си принц Хари и Меган?

13-05-2021

Според прогнозите на букмейкърите принц Хари и съпругата му Меган Маркъл ще кръстят дъщеря си на принц Филип, пише сайтът на сп. 'Пийпъл'.

Двойката оповести през февруари, че очаква второ дете и впоследствие разкри, че бебето ще е от женски пол, предава БТА.

'Да има момче, а после момиче - какво повече може да си пожелае човек?', сподели принц Хари.

След кончината на дядо му принц Филип, който почина на 9 април на 99-годишна възраст, букмейкърите от 'Ладброукс' отчетоха увеличаване на популярността на името Филипа, вследствие на което намалиха коефициентите за залагане на него до 3/1.

Защо синът на принц Хари и Меган не е принц?

Ако решат да отдадат почит към принц Филип, Хари и Меган няма да са единствените. Братовчедките на Хари, принцеса Юджини и Зара Тиндъл, почетоха дядо си непосредствено преди кончината му, давайки на новородените си синове средно име Филип.

Възможно е принц Хари и Меган Маркъл да решат да отдадат почит и към принцеса Даяна и кралица Елизабет Втора. Коефициентите за двете имена са съответно 5/1 и 10/1.

Меган Маркъл с шокиращи разкрития за кралското семейство пред Опра

Сред прогнозните имена за момиченцето на херцога и херцогинята на Съсекс са още Алегра, Александрия, Грейс, Ема, Роуз, Алис и Виктория.

Когато се сдобиха с първородния си син през 2019 г., Меган и Хари избраха за него името Арчи, което не попадаше в радарите на букмейкърските компании
Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2021 Tvoia.Net