Келън Лъц събра над 300 хил. лева за български приют за кучета

11-01-2014

Благотворителната инициатива на Келън Лъц жъне успехи!

Звездата от популярния сериал „Здрач”, който бе в България за снимките на два филма – „Легендата за Херкулес” и „Непобедимите 3” миналата година, е събрал 133 330 британски лири за изграждането на приют за 500 кучета у нас, съобщи “New Magazine”.

По време на снимките в България актьорът видял много бездомни кучета по улиците на София и решил да подпомогне каузата на “Animal Rescue Sofia”.

Преди три месеца, заедно със снимачния екип на „Легендата за Херкулес”, заснеха видеоклип в защита приюта в Богров, който тогава беше пред затваряне. Те прекараха един ден заедно с кучетата и бяха в помощ на работещите там.

Келън разпространява филма, както и каузата си от тогава насам.

„Толкова много бездомни кучета в София. Тези момчета ми напомняха за Кола и Кевин и бяха две от многото причини, заради които екипът на „Легендата за Херкулес” решихме да помогнем на “Animal Rescue Sofia”, написа актьора в социалната мрежа.

Самият Лъц е осиновил две изоставени кучета - Кола и Кевин. Заради работата си по благодорната кауза той дори получава награда “Do Something for the Animals” (от англ. - направи нещо за животните) на церемония на музикалния канал VH1 през юли 2010 г.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net