Келън Лъц помага на бездомните кучета в София

30-12-2013

Звездата от популярната вампирска сага „Здрач” Келън Лъц се трогна от съдбата на бездомните животни в София.

Келън Лъц не спира да засвидетелства обичта си към животните и личната си ангажираност. В личния си профил той публикува трогателна снимка, на която е в прегръдките на две бездомни кучета в София и се усмихва.

„Толкова много бездомни кучета в София. Тези момчета ми напомняха за Кола и Кевин и бяха две от многото причини, заради които екипът на „Легендата за Херкулес” решихме да помогнем на “Animal Rescue Sofia”, написа Лъц под кадъра в социалната мрежа.

Актьорът, който снима два филма у нас тази година – „Легендата за Херкулес” и „Непобедимите 3” подпомогна чистосърдечно каузата на “Animal Rescue Sofia” и преди два месеца засне видеоклип в защита приюта в Богров, който беше пред затваряне.

Заедно с колегите му тогава решават за ден да отидат да помогнат на приюта за бездомни кучета близо до София. И после пускат видеоклип в помощ на работещите в приюта.

Самият Лъц е осиновил две изоставени кучета - Кола и Кевин. Заради работата си по благодорната кауза той дори получава награда “Do Something for the Animals” (от англ. - направи нещо за животните) на церемония на музикалния канал VH1 през юли 2010 г, припомня в. '24 часа'.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net