Моника Белучи и Венсан Касел заедно в Италия

13-08-2020

Рядкост са случаите, в които двама души съумяват да запазят добрите си отношения, след като веднъж са взели решението да сложат край на романтичната си връзка. Не така стоят нещата при бившите съпрузи Моника Белучи и Венсан Касел, които заедно подкрепиха 15-годишната си дъщеря  Дева на фотосесия за  Dolce&Gabbana на езерото Комо в Италия. Заедно със сестра си и звездните си родители беше и 10-годишната Леони . 

Красивото лице на Дева се хареса много на марката, която реши да го превърне в своя муза. Тя беше избрана за лице на Dolce&Gabbana още през февруари, когато тя стана лице на новия аромат Shine. Снимките на Дева веднага се превърнаха в хит в социалните мрежи, а сега се появиха и кадри от новата рекламна кампания на гиганта.

Новата фотосесия е преминала при засилени мерки за сигурност заради пандемията от коронавирус. Фотографите, стилистите и гримьорите носят маски, а на снимачната площадка не са допускани хора, които не са пряко свързани с работата.

Пред фотографския обектив Дева, която не само поразително прилича на своята прочута майка, но вече уверено върви по стъпките й, носи ефирна къса рокля в светъл цвят. Дългите ръкави на дрехата, наред с деколтето и полата, завършват с деликатна дантела. 

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net