Джон Бон Джови спаси живота на жена, която се готвеше да скочи от мост

13-09-2024

Рок музикантът  Джон Бон Джови е спасил живота на жена в Нешвил, която е била готова да скочи от мост.

Травмиращият инцидент се е случил на 10 септември, вторник. TMZ информират, че рок звездата е снимал видеоклип за своя песен на известния пешеходен мост Джон Сайгенталер в Нешвил. Часът е бил някъде около 18. По време на снимките Джон Бон Джови е успял да забележи на моста жена, която е била прескочила парапета на моста и очевидно се е готвила да се самоубие. Има и кратко клипче от охранителни камери в района, на което се вижда как Джон пристъпва бавно и спокойно към нея, заедно с друга жена от неговия екип. Джон заговаря жената и в крайна сметка успява да я успокои. Неговата спътница хваща жената за ръка и двамата заедно я прехвърлят обратно през парапета от безопасната страна на моста. Бон Джови не я изоставя и след това, а продължава да говори с нея. В крайна сметка двамата се отдалечават на безопасно разстояние. 

Някои хора могат да кажат, че всичко това звучи по-скоро като нагласена ПР акция. Всякакви подобни съмнения са разсеяни впоследствие от полицията и пожарната в града, които  потвърдиха, че Бон Джови е спасил човешки живот в конкретната ситуация. Шефът на полицията в гарада Джон Дрейк каза следното:

“Да, истината е, че всички ние трябва да се пазим взаимно.” 

Изключително любопитен факт е, че Бон Джови е създател на фондацията JBJ Soul Foundation, която помага на хора в беда. Съответно музикантът има опит в работата с хора с проблеми и е преминал специални курсове как трябва да се държи в кризисни ситуации.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net