Жерард Пике не харесва кльощавите жени

08-01-2014

Личи си! Испанският футболист все пак взе една от най-апетитните жени на планетата!

Шакира, която преди година роди първото си дете – Милан, изобщо не се притеснява от пищната си фигура, нито пък от факта, че не се вписва съвсем в холивудските стандарти.

„Моят мъж (б.а. Пике) предпочита да има месо върху кокала,” заяви латино дивата пред списание “Glamour”.

Той не харесва прекалено кльощавите, обяснява Шакира през смях. „Макар, че имам от какво да се притеснявам. Този месец не съм спортувала, защото имам да довършвам албум и имам бебе у дома. Пък и тези сладкиши пред мен, много ме изкушават,” каза в интервю за списанието певицата.

37-годишната латиноамериканка, която има успешна кариера, продава милиони копия от албумите си по цял свят и от 2010 г. има до себе си един от най-желаните мъже във футбола, играчът на Барселона Жерард Пике, ще бъде корица на февруарския брой на “Glamour”.

Броят ще излезе на американския пазар на 14 януари, ден след като тръгне чакания дуетен сингъл с Риана.

„Да работиш с нея е истинска мечта. Тя е най-секси жената на планетата,” сподели мнението си за барбадоската красавица Шакира.

Работата над общото им парче “Can't Remember to Forget You” показала, че между двете има страхотна химия и нещата се получавали с лекота. Рири дори научила опитната танцьорка Шакира на нови движения.

Горещата Шакира, сподели още, че успехът не я споходил изведнъж. Тя е градила кариерата и името си в продължение на целия си житейски път.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net