Принц Хари е инициатор на решението с Меган да се откажат от задълженията си в кралското семейство

25-05-2020

Принц Хари е бил инициатор на решението той и съпругата му Меган да се откажат от задълженията си в британското кралско семейство, съобщи Контактмюзик.

Това твърди посветената на тях книга 'Да откриеш свободата: Хари и Меган и какво е съвременно кралско семейство'.

Принц Хари и съпругата му се отказаха от кралските си задължения в началото на годината и се преместиха да живеят първо в Канада, а след това в САЩ с амбицията да започнат нов живот като филантропи. Макар че досега британците обвиняваха Меган за решението, и дори изковаха нова дума - Мегзит, изглежда то не е било нейно.

Хари се отказва от титлата си с 'с голяма тъга'

'Истината е, че Хари беше нещастен отдавна. А тя винаги е показвала, че ще го подкрепя, каквото и да направи' - твърди книгата.

Хари се отказа от лова заради Меган

Хари е казвал често, че не е имал друг избор, освен да се откъсне от кралския живот с Меган и сина им Арчи. В реч на благотворително събитие след изненадващото съобщение той призна:

'Решението, което взех със съпругата ми да се оттеглим, не е лекомислено. Беше след месеци разговори и след години предизвикателства. Знам, че не винаги съм прав, но що се отнася до това, наистина е единственото решение'. 

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net