Хари се отказа от лова заради Меган

15-04-2020

Известният зоолог Джейн Гудал, която е близка приятелка на принц Хари и Меган Маркъл, издаде, че внукът на кралицата вече се е отказал от лова, защото съпругата му не харесвала това занимание, пише вестник „Гардиън“.

'Предполагам това означава, че той е приключил с лова', каза Гудал, която на няколко пъти гостува на Хари и Меган.

Двамата синове на принц Чарлз преди години бяха известни с любовта си към лова. През 2014 г. се появи стара снимка на Хари, гордо застанал над убит от него воден бивол в Африка. Публикацията дойде в момент, в който Уилям и Хари бяха на лов за елени и глигани в горите на Испания.

Оттогава принцовете промениха имиджа си и сега са защитници на опазването на дивата природа и животните в нея.

Британският принц Хари и съпругата му Меган, които се преместиха в Лос Анджелис, след като се отказаха от кралските си задължения, наскоро оповестиха плановете си да учредят нова благотворителна организация, наречена „Арчиуел“.

Херцогът и херцогинята на Съсекс, чийто 11-месечен син носи името Арчи, преустановиха работата си като висши членове на британското кралско семейство в края на миналия месец.

Това им позволява да градят нови кариери, сами да печелят парите си и да прекарват по-голямата част от времето си в Северна Америка.




Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2020 Tvoia.Net