Памела Андерсън се омъжи тайно

22-01-2020

Памела Андерсън се омъжи за холивудския продуцент Джон Питърс. Тайната церемония е била в понеделник вечерта в Малибу.

На сватбата са присъствали синовете на актрисата от 'Спасители на плажа' - Брандън и Дилън, както и бившата съпруга на Джон - Кристин Питърс, заедно с дъщерите им - Калей и Скай.
 
74-годишният продуцент на 'Роди се звезда', потвърди, че с Памела са сключили брак.  Той дори призна, че е искал тя да стане негова съпруга, още когато се запознали - преди около 3 десетилетия.


 
За първи път се срещнали на парти в имението на 'Плейбой' в средата на 80-те години, след което известно време имали връзка. 

'Памела никога не е виждала своя пълен потенциал като артист. Тя още не е заблестяла истински, тепърва ще го направи. Има нещо много повече в нея от външния вид, иначе нямаше да я обичам толкова много. Има красиви момичета навсякъде. Можеше да направя своя избор, но за 35 години - аз исках само Памела. Тя ме прави див - в добрия смисъл. Тя ме вдъхновява. Аз я защитавам и я се отнасям с нея по начин, по който тя заслужава', коментира Джон пред 'The Hollywood Reporter'.

52-годишната Памела също потвърди новината за сватбата и пусна изявление под формата на стихче, в което заявява, че двойката „се обича безусловно“.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net