Плевнелиев е в развод

09-10-2017


Президентът Росен Плевнелиев обяви, че бракът му се е разпаднал.

Бившият държавен глава даде интервю за в. „24 часа“, в което призна, че със съпругата му Юлияна са разделени от година и тече бракоразводно дело.

„Истината е, че моят брак със съпругата ми Юлияна е минало. Живеем разделени повече от година. Процедурата за развод по взаимно съгласие отдавна е в ход, като документите са в съда. Оставаме добри приятели и посветени родители, действаме и мислим изцяло в интерес на децата. Но пътищата ни се разделиха,“ каза Плевнелиев, когато беше запитан какво се случва с личния му живот.

Президентът обясни още, че не е искал да занимава обществото със семейните си дела:

„Съзнателно пазех своя личен живот от прекалена публичност. Знаех, че българският народ очаква от своя президент да работи денонощно и посветено, а не да присъства ежедневно в булевардните хроники.“

Припомняме, че по време на мандата му законната съпруга на държавния глава отказа да поеме ролята на първа дама и се скри от публичното пространство. На противоположния полюс е жената до настоящия президент на България - Десислава Радева. Тя не само реши да придружава съпруга си при неговите изяви, но и не пропуска възможност да изтъкне необходимостта от подобен тип представителство при официалните делегации.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net