Мариана Попова и Веселин Плачков - новата светска двойка

07-10-2017

Сега ми е най-хубаво, обяви певицата Мариана Попова по повод връзката си с актьора Веселин Плачков. Двойката дълго време криеше отношенията си и най-сетне се решиха да разкрият любовта си публично.

Макар да се коментираше, че двамата са се влюбили докато са били още във връзка с предишните си партньори, певицата обори слуховете. „Никога не съм се страхувала да вляза във връзка с Веселин и не съм била обвързана по това време. Това, което ми се случва с него, се моля искрено и на цялата Вселена да ми е последното, защото ми е най-хубавото”, обясни Попова пред bTV.

Двамата са се запознали по време на откриване на пешеходна пътека на язовир „Кърджали“ и още тогава станали приятели. „Започнахме да се чуваме и да се разбираме още от самото начало, и продължаваме до ден днешен“, сподели Плачков.

„Дълго си говорихме дали да се покажем, да излезем. Всеки нормален човек просто хваща другия за ръката и излиза”, допълни певицата.

Мариана пусна нов клип, в който главно действащо лице е именно Веселин. „ Щеше да е нелепо да живея с един от най-добрите актьори в България и да взема друг”, казва певицата.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net