Клуни все още търси любовта на живота си

04-12-2013

Среброкосият секс символ все още чака истинската си голяма любов. Въпреки връзките му с изкусителни жени, явно нито една от тях не е успяла да плени сърцето му.

Джордж Клуни направи това признание в интервю за списание “W”, където се появи в екстравагантна фотосесия. На корицата, любимецът на Холивуд е целият в точки.

На въпроса „Коя е любовта на животата ти?”, актьорът, чието име в момента се свързва с манекенката Моника Якшич, изненадващо отговори, че все още не я срещнал. Към списъка с красиви жени в неговия живот трябва да включим и дългогодишната му приятелка Стейси Киблър и актрисата Талия Балсам, за която беше женен от 1989 до 1993 г.

52-годишния Клуни, призна че бленува по жена от класата на холивудските легенди Одри Хепбърн и Грейс Кели, които са неговият идеал за жена.

„Когато бях дете, бях влюбен в Одри Хепбърн. Гледах „Ваканция в Рим”, когато бях на 11 години, и си мислех, че е толкова елегантна, колкото никоя друга. И се влюбих лудо в нея”, каза Клуни.

„Винаги съм обичал и Грейс Кели. Когато излизаше от водата в „Да хванеш крадец”, си помислих: „Това е най-красивата жена, която съм виждал някога”, признава актьорът от „Бандата на Оушън”.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net