Роби Уилямс: Гей съм, на половина

30-11-2013

Дали за да задоволи непрестанното любопитство на медиите или защото наистина го мисли, Роби Уилямс заяви, че е наполовина хомосексуален и начина му на забавление отговаря на популярния стереотип „гей”.

„49% съм хомосексуален, а понякога дори 50%”, заяви британският поп-певец.

„Тълкувайте го, както искате. На първо четене би означавало, че се забавлявам по определен начин, обаче не е точно така”, цитира БГНЕС думите на Уилямс.

Певецът разкрива и каква е неговата мечта - да участва в мюзикъл за неговия собствен живот.

„Обичам мюзикълите и много други неща, които често са свързвани с гейове. Проблемът е, че само аз бих могъл да изиграя подобаващо себе си. Не виждам кой друг би могъл да се справи, така че, Роби трябва да играе Роби”, пояснява 39- годишният Уилямс.

Наскоро Роби направи и друго шокиращо признание за живота си. Той изповяда, че стигнал дъното и е бил само на крачка от смъртта, заради злоупотреба с наркотици.

Роби определено привлича вниманието върху себе си и не иска да излезе от страниците на вестниците. А каква е причината за тези драматични признания около неговата особа, предстои да разберем.

В началото на следващата година, се очаква Роби Уилямс и колегите му от Take That да възобновят легендарната бой банда от 90-те години в пълния и състав. Те обещават завръщане на сцената.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net