Риана получи почетна награда от ръцете на майка си

26-11-2013

Шоуто по връчването на Американските музикални награди (АМА) изобилстваше от талантливи изпълнения на сцената, искрящи тоалети, красиви лица на червения килим, хумор и моменти на доволство, но най-прекрасният миг беше когато Риана и нейната майка се качиха заедно на сцената.

Риана получи първата по рода си награда „Икона” (за музикалните си постижения) и то от ръцете на собствената и майка Моника Брейтуейт. Емоционалният момент между майка и дъщеря трогна всички зрители и се превърна в гвоздея на вечерта.

След изпълнението на хита “Diamonds”, на сцената към 25-годишната певица се присъедини майка й, за да връчи специалната статуетка.

„Риана, толкова съм горда с теб тази вечер,” обърна си към дъщеря си видимо развълнуваната майка. „Знам, че пътят на кариерата ти не винаги е бил лесен, но аз съм тук, за да изкажа възхищението си от това, че винаги си толкова силна, толкова позитивна, толкова скромна и толкова фокусирана.”

„Невероятно е как винаги успяваш да извлечеш най-доброто от всичко, което ти се случва. Чувствам се благословена, че мога да бъда част от този исторически момент и мога да ти връча първата по рода си награда АМА „Икона”.

От своя страна певицата благодари на майка си, че е до нея от самото начало на кариерата й. Дори когато преди 20 години всички съседи са се подигравали на дрезгавия й глас, пошегува самата Риана.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net