Дженифър Лорънс е без грим за фотосесия на Dior

09-09-2013

Ослепителната Дженифър Лорънс отново е рекламно лице на Dior, но последната рекламна кампания на 'Miss Dior' тя се появява без абсолютно никакъв грим.
В 
23-годишната актриса от 'Игри на глада' е с много малко или никакъв грим на снимките от рекламната кампания за най-новата линия чанти на модната марка, заснета от Уили Вандерпере.В 
В 
На един от рекламните кадри, Дженифър е облечена в обикновено сиво вълнено палто, което подчертава пронизващите сини й очи. Това е в контраст с първата й рекламна фотосесия за известния бранд, когато я видяхме пременена със смокинги, с воалетки и кърваво червено червило.
В 
Творческият директор на Dior Раф Саймънс заяви, че е поразен от 'младостта и класическата хубост' на Дженифър, както и от нейния 'силен характер и всички положителни качества, които успява да въплъщава на тази крехка възраст'.
В 
Макар че е желана от най-големите модни марки, Лорънс е изненадана от статуса си на секс символ. В миналото тя изобщо не обръщала внимание на модата.В 
В 
'Цял живот съм мразела пазаруването...После, когато станах известна, започнаха да ми дават дрехи, които не харесвах особено, но те бяха безплатни и не ми се налагаше да пазарувам, така че с години носех дрехи, които не харесвах. Но неотдавна преодолях негативизма си и отидох на пазар..., много се забавлявах', споделя самата Дженифър.
В 
'Колкото до това че съм секс символ, не се смятам за секси, но разбира се, това не е вярно. Ще трябва да си го избия от главата.', допълва актрисата.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net