Майли Сайръс, както не сме я виждали

05-05-2017

Майли Сайръс, която напоследък изчезна от медийното пространство, се завърна на корицата на списание Billboard. Певицата демонстрира нов имидж и изглежда по-омиротворена, балансирана и…влюбена от всякога.

В интервю за изданието певицата сподели, че дори е отказала марихуаната. „Това е направо лудост, но не съм пушила трева от 3 седмици. Това е най-дългият период от време, в който съм изкарала без марихуана“, споделя Сайръс.

„Обичам да се обграждам с хора, които ме карат да се чувствам по-добре, по-отворена. И забелязах, че това не са хората, които се напушват с трева. Сега съм напълно чиста!“, признава блондинката.

Употребата на трева беше едно от нещата, с които Майли парадираше доскоро и които й създадоха имиджа на скандална старлетка. Точно този провокативен образ отблъсна преди време любимия й Лиъм Хемсуърт.

Двамата се събраха отново през 2016, а Сайръс заяви: „Ние просто се влюбихме отново един в друг“. Вдъхновена от възкръсналата им любов, певицата дори е написа песен, която ще излезе този месец.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net