Ники Рийд и Иън Сомърхолдър очакват първото си дете

05-05-2017


Ники Рийд и Иън Сомърхолдър съобщиха щастливата новина с умилителен кадър в Instagram.

Двамата са много развълнувани, че ще станат родители и очакват с нетърпение тази нова глава от живота си.

„Познавам те, но само защото те усещам. Как е възможно вече да обичаш някой толкова много? Това, което знам със сигурност, е че това е най-силното чувство, което съм изпитвала някога. Споделяме едно тяло и преживяхме толкова много заедно. Нямаме търпение да се запознаем“, пише под снимката бъдеща майка.

Иън също написа трогателно обръщение, споделяйки същия кадър.

„До всички наши приятели, семейство и останалата част на света. За своите 38 години на тази земя не съм изживявал нищо толкова емоционално и силно, както това. Не мога да се сетя за нищо по-вълнуващо от следващата глава в живота ни и искаме да го научите лично от нас. Това трябва да е най-специалното време в нашия живот и искаме да го запазим за нас тримата – за мен, любимата ми и малкото ни човече, което расте с бързи темпове. Благодарим ви за позитивната енергия!”

Иън Сомърхолдър и Ники Рийд са заедно вече три години. През 2015 г. се венчаха на приказна сватба. Двамата станаха известни покрай популярните филми на вампирска тематики. Иън си партнираше с Нина Добрев, не само в сериала „Дневниците на вампира“, докато Ники снима касовата кино поредица „Здрач“.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net