Анастейша показа за пръви път белезите от мастектомия

23-11-2016

Анастейша разкри белезите след двойната мастектомия, която си направи преди три години. Певицата засне смела фотосесия за списание „ОК!“.

48-годишната Анастейша беше диагностицирана с рак на гърдата за пръв път през 2003 г. След един курс на лечение ракът се завръща през 2013-та година и певицата се решава на крайната стъпка – мастектомия.

„Нервна съм за това, че ще позволя на хората да видят белезите, но искам да мога да отида на плаж и да не се притеснявам, че първите снимки ще са такива, които аз не съм позволила. Искам да бъда свободна и да не се тревожа за това какво мислят хората. Папараците могат да ме снимат и да кажат каквото си искат, но белезите са си мои и искам аз да съм тази, която ще ги покаже”, сподели самата Анастейша, като добави, че и е отнело известно време за да свикне с тях.

„Хирурзите трябваше да внимават с татуировките ми. За присаждането на кожа им трябваше място, което не е компрометирано по какъвто и да било начин”, обясни 48-годишната певица за това защо белезите й са на толкова необичайно място.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net