Брад Пит държи компромати срещу съпругата си

15-11-2016

Брад Пит пази компрометиращи материали срещу бившата си съпруга Анджелина Джоли. Оказва се, че актьорът, когото обвиниха в малтретиране на децата си, има силен коз, който да му помогне в съда.

Става дума за скандални аудиозаписи, които ще попречат на актрисата да получи еднолично права върху децата. „Смятаме, че съществуват аудозаписи на Анджелина, които ще се превърнат в истинска бомба срещу нея, ако бъдат публикувани“, разказа източник от обкръжението на Пит, цитиран от медии.

„Никой не иска да прави мръсни номера, защото това е лошо за децата. Но Анджелина и нейният екип, изглежда, са обсебени от намерението да дискредитират Брад, за да не получи и той попечителство върху децата“, добави източникът.

И наистина, макар социалните служби да не намериха нищо осъдително срещу Брад Пит и да закриха разследването, Джоли все така иска на всяка цена да докаже, че той е нанесъл побой над сина им Мадокс. „Да, имаше в самолета спор между него и Мадокс. Но толкова. Нямаше никакво сбиване“, подчерта източникът.

Наскоро стана Джоли и Пит подписаха споразумение, според което засега децата ще бъдат поверени на Анджелина. Но след като социалните в Лос Анджелис закриха разследването срещу Брад Пит, следва да се очаква нови противопоставяне между актьорите.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net