Амбър Хaрд отхвърлила споразумение с Джони Деп

15-06-2016

Амбър Хaрд е отхвърлила извънсъдебното споразумение, предложено от Джони Деп и неговите адвокати. То включвало предложение за ежемесечна издръжка в размер на 50 000 долара в продължение на 8 месеца.

Но не това е причината за отрицателната реакцията на Амбър. Оказва, че тя не харесвала едно единствено условие – Деп настоявал съдебната заповед, забраняваща личните контакти между двамата, да се отнася и до двамата съпрузи. В момента мярката важи само за Деп, който няма право да се доближава до съпругата си на по-малко от 90 метра съгласно ограничителната заповед.

Източници от обкръжението на Амбър заявиха пред светския портал TMZ, че тя не се чувства виновна в насилие спрямо мъжа си и съответно не желае името й да фигурира в подобна заповед.

За Хард парите на Деп са „най-незначителния приоритет“ във войната между двамата, твърдят източниците. Тя иска да представлява всички онези, които са станали жертви на насилие от богати и известни хора.


Сумата от 50 000 долара месечно, а също едноличното право да ползва дома и колата е това, което Амбър искаше от самото начало. Двамата с Деп не са подписали брачен контакт, ето защо при развода актрисата има право да претендира на половината от спечеленото от мъжа си по времето на брака.

На 17 юни ще има съдебно заседание, на което актрисата се надява получи постоянна заповед, забраняваща на Деп да се доближава до нея по-малко от 90 метра. Тя подаде оплакване срещу него за домашно насилие и поиска развод само 15 месеца след сватбата им.

Източник: БГНЕС

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net