Джони Деп се опитал да убие Амбър Хард?

02-06-2016

Скандалният развод на Джони Деп и Амбър Хард е на път да добие космически размери. Явно двамата бивши съпрузи са готови да изкарат на светло всички проблем, които са имали по време на съжителството си.

Нещо повече, стана ясно, че Амбър е била душена и пребивана системно. Актрисата сподели снимки, на които лицето и доста посинено.

Според твърденията на нейна приятелка актрисата се страхува за живота си. Жената твърди, че през декември миналата година след особено ожесточен скандал между съпрузите, пияният Деп се е опитал за задуши съпругата си с възглавница, предаде Contractmusic.

Уплашената жена пратила съобщение на приятелката си, а когато тя отишла в апартамента й и я открила с разранена уста, подпухнало око и липсващ кичур коса от предната част на главата. „Случилото се наистина ме порази,“ заяви неназованата приятелка и обясни как Амбър споделила всичко драматични подробности нея.

На 27 май актрисата си издейства ограничителна заповед, след като подаде молба за развод. Тя разкри пред съда, че съпругът й я е замерил с мобилен телефон и е нанесъл травма на лицето. Тя твърди, че по време на 15-месечния им брак е била малтретирана физически и вербално от 52-годишния си съпруг.

В подкрепа на Джони Ден се обявиха дългогодишната му бивша партньорка, френската актриса и певица Ванеса Паради, и дъщеря им Лили-Роуз. Те заявиха, че Деп е любящ човек и баща и никога не би посегнал на жена.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net