Премиерата на Тор - под знака на Портман

23-10-2013

Официалната премиерна прожекция на филма Тор: Светът на мрака (Thor: The Dark World) в Лондон се оказа вечерта на Натали Портман.

Целият екип мина по червения килим във вторник (22 октомври), но гвоздея на вечерта се оказа не кино продукцията, а елегантната Натали.

32-годишната актриса е истинско олицетворение на изискания блясък и пълна опозиция на екранната й героиня - ученият Джейн Фостър, която във филма рядко ще видим с нещо по-различно от дънки.

Портман винаги се е славила с добрия си вкус и сега не му изневери. Тя беше комбинирала зашеметяваща сребриста дълга пола, дело на Christian Dior със семпла черна блуза с гол гръб.

Прическата - прибрана в опашка коса, открива лицето й. Няма как да не отбележим, че Портман е заложила на естествената си красота, използвайки минимум грим на подобно официално събитие.

Актрисата беше придружена от съпруга си, хореографа Бенджамин Милпие.

Австралийският чаровник Крис Хемсуърт, играещ главната роля на бога на гръмотевиците, се появи облечен изцяло в черно. Той беше посрещнат топло от събралите се фенове, информира Daily News.

По червения килим минаха и останалите звезди от филма: очарователната Кат Денингс, Идрис Елба, Том Хидилстийн и др.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net