Амбър упражнявала домашно насилие в миналото

10-06-2016

След като Амбър Хард заведе дело за физически тормоз срещу съпруга си Джони Деп, се оказа, че в миналото самата тя е била в ролята на насилник.

Според слуховете, Амбър е извършвала насилие срещу бившата си любовница Тася ван Ри. Шокиращата новина за това, че Хърд е била арестувана за побой над партньорката си бе съобщена от изданието TMZ и цитирано от БГНЕС.

Инцидентът се е случил на 14 септември 2009 година на международното летище на Сиатъл – „Такома”. Подробна информация за ареста на Хард е споделил пред журналисти източник от органите на реда. Според него актрисата е хванала и ударила Тася по ръката.

Половинката й веднага извикала полиция и съобщила за проявеното срещу нея насилие. Тогава Амбър била арестувана и получила писмено предупреждение. На следващия ден актрисата се появила в съда. Прокуратурата отказала да даде ход на делото, защото и двете жени са жителки на Калифорния, а не на Вашингтон, където е станал инцидентът. Хард се отървала с предупреждение.

Разводът на Амбър Хард и Джони Деп е в ход. Съпругата му си извади ограничителна заповед, която според думите й ще я предпази след като в продължение на 15-месечния й брак е била обект на домашно насилие.

Въпреки обвиненията на Хард, предположенията, че тя се опитва да оклевети холивудската звезда. В защита на Деп вече се обявиха бившата му съпруга, дъщеря и приятели. И тогава се появи пикантната подробност, че бракът на Хард с Деп не е първият. Тя е била в лесбийски официален съюз с Тася ван Ри.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net