Лили-Роуз Деп застана зад баща си

30-05-2016

Дъщерята на Джони Деп защити баща си след обвиненията от неговата бивша съпруга Амбър Хард в домашно насилие.

Лили-Роуз Деп, която също е актриса, публикува своя снимка като бебе заедно с баща си с текст „Моят баща е най-сладкият и любящ човек, когото познавам. Той е прекрасен баща за мен и моя малък брат и всеки, който го познава, ще каже същото“, предаде БГНЕС.

Преди това майката на Лили-Роуз и дългогодишна партньорка на Деп – Ванеса Паради също се изказа в защита на актьора. Тя заяви, че по време на съвместния им живот Джони е бил чувствителен и любящ съпруг, а обвиненията срещу него са възмутителни.

„През всички години, в които познавам Джони, той никога не е бил физически агресивен спрямо мен и това не е мъжът, с когото живях 14 прекрасни години“, посочи тя. Подобна позиция заяви и първата съпруга на Джони - Лори Ан, според която бившият й съпруг е „нежен човек“.

Както вече стана ясно, настоящата съпруга на Деп подаде молба за развод и си извади ограничителна заповед с мотива, че изпитва страх от съпруга си, който я е малтретирал по време на 15-месечния им брак. 30-годишната Амбър и Джони се познават от 2011 година, а връзката им датира от 2012-та, когато актьорът официално се раздели с Ванеса Паради, от която има две деца.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net