Амбър обвини Джони Деп във физическо и словесно насилие

28-05-2016

Амбър Хард обвини бившия си партньор Джони Деп в домашно насилие. Актрисата дори си извади ограничителна заповед, след като се появи в съда със синини по лицето.

30-годишната актриса твърди, че е била ударяна от съпруга си и се страхува от него. В понеделник тя подаде молба за развод и поиска издръжка от 52-годишния актьор. Пред съда тя се яви с видими следи от удари по лицето. Амбър е подкрепила твърденията си и със снимки.

„През цялата ни връзка Джони упражняваше вербално и физическо насилие над мен”, е заявила Хърд под клетва. Актрисата е прибавила, че миналото на съпругът й съдържа доказани злоупотреби с алкохол и наркотици и се страхува от нрава му.

Съдебната заповед ще е в сила до 17 юни и гласи, че Деп не може да се приближава на повече от 100 ярда (91 метра) от Хърд, предаде TMZ. Според източници на онлайн изданието Деп е замерил съпругата си с телефон миналата събота.

Джони и Амбър сключиха брак преди 15 месеца, като връзката им датира от 2011 г, когато се срещат на снимачната площадка на филма „Дневника на едно пиянде“.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net