Джони Деп пръв проговори за развода си

27-05-2016

Три дни след като стана ясно, че Амбър Хард е решила да се разведе със съпруга си Джони Деп, актьорът проговори за предстоящата съдебна битка.

Един от най-добре платените актьори в Холивуд е категоричен, че няма да плаща издържка на Амбър. Той дори е наел един от най-известните бракоразводни адвокати сред известните – Лаура Васер, който поиска от съдия да отхвърли иска на бивша му половинка за издръжка.

Амбър подаде искането си само три дни след смъртта на майката на Деп. Този съкрушителен удар също не беше подминат. „Като се има предвид краткостта на този брак и трагичната загуба на майка му, Джони не иска да отговаря на измислените истории, лъжи и клюки в пресата, относно личния си живот. Надяваме се разпадането на този кратък брак да бъде решено бързо”, заявява говорител на Деп пред медиите.

Хард реши да прекрати 15-месечния им брак с мотива „непреодолимите различия”, който е посочила в бракоразводните документи. Близки до 30-годишната блондинка обаче разкриват, че поведението на Деп е било това, което отблъснало половинката му. Според тях проблемите му с алкохола се задълбочавали с времето.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net